Andělské barvy

12.03.2015 17:48

Stalo se Vám někdy, že jste se probudili a najednou jste viděli na zdi, nebo na nějakém předmětu pruh, tečky nebo záblesky barvy? Barvy které tam nikdy předtím nebyli, není možné aby to byl odraz od čehokoliv a když odvrátíte zrak a podíváte se zpět ,je to tam stále. To znamená,že jsou s vámi andělé. Několik z nich drží křišťálové svítilny, které ozařují vaše tělo a okolí léčivými barvami. Snažte se postřehnout, jakou barvu na vás vysílají.

Potom si zrekapitulujte, jakými barvami vás andělé osvěcovali. Tyto barvy poukazují na to, co je ve vašem životě v nerovnováze a co vám schází.

BÍLÁ. Navažte kontakt se svými anděly, ať už s pozemskými anděly vašeho života nebo s anděly nebeskými. Povězte jim o svém trápení a přijměte jejich pomoc a lásku.

PURPUROVÁ. Modlete se, meditujte a dopřejte si chvíli klidu sami pro sebe, stranou hluku a ostatních lidí. Momentálně je pro vás hluboce léčivé pobývat jistý čas na nějakém krásném místě na čerstvém povětří a naslouchat hlasům přírody.

FIALOVÁ. Potřebujete, abyste byli přijímaní a vyslyšeni s důvěrou a bez posuzování.

TMAVĚ MODRÁ. Důvěřujte vlastní intuici a nenechte se odradit názory druhých lidí.

SVĚTLE MODRÁ. Váš život právě teď postrádá kreativitu a je potřeba ji naplnit prostřednictvím vlastního uměleckého projektu nebo obohacením vašeho prostředí hudbou nebo nějakým novým uměleckým dílem.

TYRKYSOVÁ. Potřebujete podporu a pomoc ostatních. neváhejte žádat o pomoc a pověřovat ostatní, je-li to nutné.

SMARAGDOVĚ ZELENÁ. Právě teď je vám zapotřebí odpočinku a spánku, spolu s detoxikací a očištěním stravy a energie, které do sebe pojímáte.

SVĚTLE ZELENÁ. Potřebujete být k sobě upřimní, pokud jde o vaše opravdové pocity, bez odůvodňování, viny nebo strachu.

ŽLUTÁ. Postarejte se o záležitosti týkající se zaměstnání nebo studia, které je pro vás ztrátové a vyžaduje neodkladnou změnu.

ORANŽOVÁ. Potřebujete zkulturnit své domácí prostředí, aby bylo uklidňující , léčivé a pohodové.

RŮŽOVÁ. Toužíte po lásce, pochopení a objetí.

ČERVENÁ. Odevzdejte svůj hněv a starosti Nebi, to ony vytvářejí fyzickou nerovnováhu, když je dusíte v době.

Kombinace barev poukazuje na prolínání potřeb a zájmů, proto je třeba na všechny brát zřetel.

Kontakt

Andělská komunikace Praha +420 723 614 967 andelskakomunikace@gmail.com