Požádejte o co chcete

11.03.2015 07:48

Mít sny patří k vašemu lidskému duchovnímu růstu a není žádná ostuda si něco přát. Proces manifestace vašich přání v realitě vám dává možnost uplatňovat tvůrčí schopnosti, kterými vás obdařil Bůh.

Všechno, co v životě máte, je produktem vašich přání, včetně všeho, co na první pohled považujete za nežádoucí. To vám neříkáme proto, abychom vás za to vinili, ale proto, abychom vzdali čest vaší neuvěřitelné schopnosti přitahovat k sobě všechno, co nesete ve svém vědomí.

Dnes požádejte o to, co doopravdy chcete. Pokuste se být dnes velmi nároční a nepřestávejte nás žádat o splnění svých snů. Pak už jen očekávejte jejich naplnění. Zavolejte Boha a nás anděly a po-žádejte také druhé lidi, abyste dostali, co si přejete.

Budete příjemně překvapeni, kolikrát vám vesmír na vaše přání odpoví „ano" a také že stačilo si jen říct.

MYŠLENKA PRO TENTO DEN:

ŽÁDÁM, ABY BYLA MÁ PŘÁNÍ SPLNĚNA. PŘIZNÁVÁM SOBĚ I OSTATNÍM SVÁ NEJHLUBŠÍ PŘÁNÍ. JE PRO MĚ BEZPEČNÉ POŽÁDAT, O CO CHCI, A POTÉ TO PŘIJMOUT...

Váš vnitřní cíl je probudit se. Ano, nic víc, je to celkem prosté. Tento cíl sdílíte se všemi lidmi na této planetě - je to smysl existence celého lidstva. Váš vnitřní smysl existence je součástí smyslu existence celku, celého vesmíru a jeho nově se rodící inteligence. Vnější cíle má každý člověk jiné a mohou se měnit i během života každého jednotlivce. K tomu, abyste dokázali naplnit vnější smysl svého života, musíte najít a žít v souladu s tím vnitřním. To tvoří základ skutečného úspěchu. Určitých věcí můžete dosáhnout i bez tohoto spojení - pomocí píle, úsilí, odhodlání, tvrdé práce a protřelosti. Takové konání vám však nepřinese radost a vždy končí určitou formou utrpení.

Kontakt

Andělská komunikace Praha +420 723 614 967 andelskakomunikace@gmail.com